0 грн.
Зробити замовленняКава в зернах без кислинки
Кава - це справжнє мистецтво. Що стосується мистецтва, існує багато різних типів, стилів і середовищ. Те ж саме і в кавовій справі. Якщо ви хочете купити каву в зернах без кислинки, ви потрапили куди треба. Є багато сортів, кожен зі своїм складним смаком і які ростуть в різних кліматичних умовах. Існують різні методи підготовки після збору.
Два види зерен
Існує два основних сорти кавових зерен, арабіка і робуста (кава в зернах без кислинки). Давайте почнемо з казкової арабіки.
Арабіка
Зерна Арабіки, відомі як Coffea Arabica, відомі своєю високою якістю, але також і кількістю, що становить 60% світового споживання кави. Зерна арабіки - особливий і ніжний сорт кавових зерен. Боби арабіки ідеально вирощують на великій висоті і при великій кількості опадів. Арабіка любить дощ і тінь. Серед арабіки багато сорти кави без кислинки.
Зерна арабіки також дуже делікатні, вони дуже сильно реагують на навколишнє середовище, в якому вони вирощуються, і якщо хвороба або занепад вразить одну рослину арабіки, весь урожай або монокультура цілком можуть бути приречені.
Що стосується смаку, то зерна арабіки зазвичай мають помірний рівнь кислотності і безлічь складних ароматів і смаків. Є дуже збалансовані сорти, і, якщо ви шукаєте смачну каву без кислинки, пропонуємо вам купити каву без кислинки. Кава арабіка містить багато ліпідів і цукру. Вони важливі, коли справа доходить до аромату і смаку. Зокрема, висока кількість цукру додає бобам арабіки повну текстуру, приємне відчуття в роті, приголомшливий смак і меншу гіркоту, ніж інші види бобів. Зерна арабіки можна варити будь-яким способом, гарячим або холодним, так як обидва методи можуть розкрити безліч нюансів і особливих смаків, якими володіють зерна арабіки. Кава в зернах арабіка купити відмінний вибір.
Зерна арабіки виникли в високогір'ї Ефіопії, де зародилася вся культура цього напою. Чудовий сорт кавових зерен арабіки - ефіопський йергачеф. Боби йергачеффа відомі своїм гострим, ароматним і солодким смаком. Багато зерна арабіки також вирощуються в Латинській Америці, тому кава в зернах з Колумбії, Куби і Коста-Ріки також є відмінним вибором.
Робуста - це некислі сорти кави
Робуста (гірка кава), яка займає друге місце в світі по споживанню бобів, є стійкими і витривалими. Робуста може протистояти різним типам навколишнього середовища більш ефективно і легко, ніж арабіка. Проте, робуста найбільш ефективна в жаркому і сухому кліматі. Робуста, природно, більш жорстка проти хвороб, що призводить до більш високого рівню кофеїну. У зернах робусти міститься в два рази більше кофеїну, ніж у їх кузенів арабіки. Це також пояснює, чому вони заслужили назву «міцні» через їх більш сміливий смак. Якщо у вас виникло питання яка кава не кислий, то це однозначно робуста.
Зерна робусти часто обсмажують так, що в результаті виходить різкий і гіркий смак. Це грає їм на руку, так як вони дозволяють краще змішувати зерно з цукром або сливками. Робуста ідеально підходить для приготування еспрессо, кави по-в'єтнамських і холодної. Смак робусти зазвичай м'який і може набувати майже шоколадний смак. Робуста також використовується для виробництва розчинної кави. У нас в магазині ви можете купити каву в зернах робуста.
Робуста зазвичай вирощується в Африці, В'єтнамі та Індонезії. Фактично, Робуста вирощується тільки в Східній півкулі. Якщо ви любите каву з гірчинкою, кава в зернах робуста купити - ваш вибір.
Але зерна - це лише півсправи. А тепер подивіться на види обсмаження. Обжарка кавової вишні дуже важлива, тому що від неї залежить характер і смак зерен. Тому якщо ви вирішили каву зернову купити, краще зробити це у нас, так як у нас величезний досвід в цій справі. Різне обсмажування ідеально підходить для різних типів кавових напоїв і дає різні смаки. Розглянемо докладніше деякі види обсмаження.
Світле обсмажування
Світло-обсмажені боби мають світло-коричневий колір, де відсутні масла, так як боби не обсмажуються досить довго.
Середнє обсмажування
Середнє обсмажування має середньо-коричневий колір і сильніший смак, але без маслянистої поверхні.
Середньо темне обсмажування
Переходимо до більш темного обсмажування. Має густий темний колір, гіркий і солодкий післясмак. Зерна мають темно-чорний колір з блискучою зовнішньою поверхнею. Поверхня зерен масляниста, і вони безумовно гіркі на смак. Однак для тих, хто не любить кислу каву, чим темніше обсмажування, тим менш кислою буде напій. Кава в зернах без кислинки відгуки можна почитати на нашому сайті.
Більше, ніж просто зерно
Кава - це мистецтво, що доставляє задоволення. І тим, чим ми можемо насолоджуватися кожен день! Світ кавового мистецтва і задоволення залежить від хорошої чашки кави у ваших руках, незалежно від того, яким зернам ви віддаєте перевагу: арабіка або робуста. І незалежно від того, чи подобається вам обсмажування - світле, середньо-світле, середньо-темне або чорне - ви завжди зможете насолодитися улюбленим напоєм. Головне, це зернова кава купити якісну, Україна.
Доставка - Київ та вся Україна.